Despotović u Kairatu: Močo, hvala!

Izvor: Mondo, 06.Jul.2015, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Despotović u Kairatu: Močo, hvala!

Napadač Crvene zvezde promovisan u klubu koji će u četvrtak igrati protiv crveno-belih.

Foto: MN Press

  Kao što smo najavili, Crvena zvezda je pozajmila Đorđa Despotovića Kairatu, klubu protiv kojeg će u četvrtak u Kazahstanu pokušati da nadoknadi 0:2 iz prvog meča i plasira se u 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Despotović je prethodnih šest meseci proveo na pozajmici >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Žetisuu, a i ovaj put je došao na pozajmicu, s tim da klub iz Almatija ima mogućnost da na zimu otkupi njegov ugovor.

"Posle Zvezde, ponovo ću igrati za najvećii klub u zemlji. Mnogo mi znači ovaj transfer, a pored porodice, posebnu zahvalnost dugujem treneru Ivici Momčiloviću, koji je imao strpljenje da radi sa mnom tokom prošle zime", podsetio je Despotović u izjavi za MONDO na period kada ga tadašnji trener Crvene zvezde Nenad Lalatović nije računao na njega.

Hvala svima najvece zasluge moja porodica i trener Ivica Momcilovic nisam zaboravio to maltretiranje po snegu !! ⚽

A photo posted by Djordje Despotovic (@despot92) on Jul 6, 2015 at 7:52am PDT

Bivši napadač Spartaka iz Subotice i Lokerena osvrnuo se i na dvomeč Crvene zvezde i Kairata već na startu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Drago mi je što je ovako ispalo, jer da sam ranije došao, morao bih da igram protiv Zvezde, a to ne bih voleo", rekao je Despotović uz osmeh.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.