Derbi kola kraj Jošanice, Novi Pazar dočekuje Zvezdu (16:00, SASTAVI)

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Apr.2014, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derbi kola kraj Jošanice, Novi Pazar dočekuje Zvezdu (16:00, SASTAVI)

Novi Pazar – Crvena zvezda 16,00 (TV Arena 1)
Gradski stadion. Kapacitet: 12000. Sudije: Boško Jovanetić, Vladimir Jovanović, Nemanja Petrović
NOVI PAZAR: Šimić, Đorđević, Otašević, Vuković, Stevanović, Ragipović, Obrovac, Mutavdžić, Rusmir, Pavlović, Arsenijević, Kecap.
CRVENA ZVEZDA: Bajković, Petković, Pavićević, Kelhar, Mijailović, Kovačević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Milijaš, Lazović, Ninković, Pečnik, Mrđa.
(FOTO: I. Milutinović)
Usijanje kraj Jošanice. Silovita Crvena zvezda stiže na vruć teren da ostvari 14. uzastopnu pobedu i nastavi marširanje ka tituli, Novi Pazar želi da zadrži oreol nepobedivog na svom bunjištu. Vreme je za derbi (16, TV Arena sport 1).
Pred nama je novo dokazivanje. Odlazimo ekipi koja na svom terenu ne gubi bodove i sigurno će biti motivisana. Bori se za poziciju koja vodi u evropsko takmičenje. Moramo da se držimo dogovora i budemo strpljivi, tako ćemo lakše do cilja – istakao je Slaviša Stojanović, šef stručnog štaba Crvene zvezde.
Zoran Njeguš je uspeo ovog proleća da napravi uspešnu taktiku za derbije sa Partizanom (0:0) i Vojvodinom (2:0), na redu je nadmetanje sa zahuktalom Stojanovićevom ekipom.
Prvo Partizan, pa Vojvodina i sada nam dolazi Crvena zvezda. Naš rival je u odličnoj formi, o tome svedoči serija od 13 uzastopnih pobeda, što zaslužuje veliko poštovanje. Zvezda igra dobro, postiže dosta golova i iz meča u meč imaju sve bolje. Do sada nismo izgubili nijednu utakmicu na domaćem terenu i voleo bih da tako i ostane. S poštovanjem govorim o Crvenoj Zvezdi, ali ne želim ni da je precenim – o današnjem rivalu pričao je Zoran Njeguš.
Stojanović: Ninković spreman
Miloš Ninković je dobio preporuku lekara da operiše nos, ali je odlučio da rizikuje i igra do kraja sezone.
Ninković je zdrav i najverovatnije će da igra. Poznato je da povreda nosa obnovljena, odlučio je da reši problem operacijom kad se završi sezona. Najbitnije je da je spreman za utakmicu, dok Dauda i Martinović nisu – rekao je Stojanović.
Semafor 24. kola Superlige:
15,00: Spartak – Voždovac
16,00: Novi Pazar – Crvena zvezda
16,00: Rad – Javor
16,00: Radnički 1923 – OFK Beograd
18,00: Partizan – Jagodina
18,30: Čukarički – Donji Srem
18,30: Radnički Niš – Napredak
18,30: Sloboda – Vojvodina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crno-bele zanima samo pobeda, Ćurani prete (18:00, SASTAVI)

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Apr.2014

Partizan – Jagodina 18,00 (TV Arena 1) . Stadion: Partizana. Kapacitet: 32.710. Sudija: Majo Vujović. Partizan: Živković, Vulićević, Obradović, Trajković, Volkov, A. Živković, Pantić, Drinčić, Ilić, Škuletić, Luka.. Jagodina: Đuričić, Milinković, Živanović, Mihajlović, Mitošević,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Golčina Milijaša utišala Torcidu, Lazović promašio penal (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Apr.2014

Novi Pazar – Crvena zvezda 0:1 (0:1). Strelac: Milijaš u 17. minutu.. Gradski stadion. Gledalaca: oko 7.000. Sudija: Boško Jovanetić. Pomoćnici: Vladimir Jovanović, Nemanja Petrović. Žuti kartoni: Selimović (Novi Pazar), Mijailović, Kelhar, Kasalica, Petković (C. zvezda).. NOVI PAZAR: Šimić,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.