Delije, šta čekate? Zvezdine lepotice prodaju sezonske karte! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2016, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Delije'', šta čekate? Zvezdine lepotice prodaju sezonske karte! (foto)

Zvezda našla sjajan način da privuče što veći broj svojih pristalica da kupe sezonske ulaznice.

O značaju prodaje sezonskih karata, nedavno je govorio prvi čovek Crvene zvezde Telekom Nebojša Čović, koji je otkrio da je Zvezda po ovom osnovu prošle sezone ostvarila prihod od 1.7 miliona evra, kao i da ovoga puta očekuje da bude premašena suma od dva miliona.

A kako bi prodaja karata >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << još bolje išla, Zvezda je u celu akciju uključila i svoje čirlidersice, odnosno devojke iz plesne grupe ''Red Passion''.

Kako je danas objavljeno na zvaničnom Tviter nalogu Zvezde, one prodaju sezonske karte u TC Ušće, a na ''Delijama'' je sada da daju što veći doprinos ovoj akciji i svom klubu omoguće još veća novčana sredstva za sledeću sezonu.

Uživo iz TC Ušće! Devojke iz plesne grupe Red Passion prodaju sezonske karte i druže se sa vama. #kkcz #redpassion pic.twitter.com/e15JJN3rtT

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) June 28, 2016
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.