Da li će navijači Zvezde moći da prihvate ovu promenu ili će sve ostati po starom?

Izvor: Telegraf.rs, 22.Dec.2014, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će navijači Zvezde moći da prihvate ovu promenu ili će sve ostati po starom?

Na inicijativu sekcije veterana fudbalskog kluba Crvena zvezda, najveći srpski stadion će ubuduće nositi ime legendarnog asa crveno-belih Rajka Mitića

Skupština Crvene zvezde usvojila je predlog veterana da najveći srpski stadion ponese ime Rajko Mitić. Od zvaničnog otvaranja 1. septembra 1963. među navijačima najtrofejnijeg srpskog kluba odomaćio se naziv Marakana zbog sličnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sa istoimenim zdanjem u Brazilu.

Sigurno da niko nema zamerku na promenu imena, s obzirom da je Rajko Mitić prva Zvezdina zvezda i jedna od najznačajnih osoba u istoriji kluba. Međutim, pitanje je kako će se navijači privići na novo ime i koliko će vode proteći dok se među Zvezdašima ne ukoreni novi naziv.

Foto: MNpress

Krilatica Svi na Marakanu kojom već godinama iz Ljutice Bogdana pozivaju na dolazak navijača na utakmice teško će biti promenjena. Ili neće?

Kakvo je vaše mišljenje, mogu li pristalice Crvene zvezde posle pola veka Marakane da se naviknu da svoj stadion nazivaju Rajko Mitić?

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.