Izvor: HotSport.rs, 06.Maj.2015, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOMINACIJA: Bivši kapiten Crvene zvezde u sjajnoj formi

Srpski košarkaš Marko Simonović prikazao je izvanrednu partiju u trijumfu Orteza na gostovanju protiv Dižona od 76:64 (23-17, 16-16, 17-10, 20-21) u 31. kolu francuskog prvenstva.
Srpski reprezentativac meč je završio sa 14 poena i tako je bio najefikasniji igrač utakmice. On je na parketu proveo 29 minuta i za to vreme je imao još i četiri skoka i jednu ukradenu loptu, a pogodio je tri trojke.
Pored Simonovića u pobedničkoj ekipi istakli su se još i Tajler >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Kejn sa 8 poena i 12 skokova, kao i Kevin Dilard sa 13 poena i pet asistencija. U poraženom timu Stiven Grej je dao 14, a Erving Voker 13 koševa.
Košarkaši Orteza od prve četvrtine nametnuli su jak ritam i uspevali su domaće da drže da distanci tokom čitavog duela. Posebno dobar posao, ekipa Kloda Beržoa uradila je u odbrani, pošto je zaustavila Dižon na ispod 65 postignutih poena.
Posle oporavka od povrede, bivši kapiten Crvene zvezde igra u sjajnoj formi. Od osam utakmica, Simonović je čak na šest postizao više od 14 poena, a lični rekord oborio je nedavno protiv Limoža kada je ubacio 31 poen.
Ortez u narednom kolu, ovog vikenda ponovo gostuje i to kod ekipe Remsa. Duel je na programu u nedelju od 20 časova.
hotsport.rs
The post DOMINACIJA: Bivši kapiten Crvene zvezde u sjajnoj formi appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Simonović u sjajnoj formi, najefikasniji u trijumfu Orteza

Izvor: Blic, 06.Maj.2015

Naš košarkaš Marko Simonović prikazao je izvanrednu partiju u trijumfu Orteza na gostovanju protiv Dižona od 76:64 (23:17, 16:16, 17:10, 20:21) u 31. kolu francuskog prvenstva...Srpski reprezentativac je meč završio sa 14 poena i tako bio najefikasniji igrač utakmice. On je na parketu proveo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.