DIRLJIV SUSRET U BOLNICI: Sikimić i čelnici Zvezde obišli Živkovića (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2016, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIRLJIV SUSRET U BOLNICI: Sikimić i čelnici Zvezde obišli Živkovića (FOTO)

Povređenog golmana Novog Pazara danas su u bolnici obišli predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović, Predrag Sikimić i Momo Gacić.

Oni su mu poželili brz oporavak i tom prilikom mu uručili poklone. Sikimić mu je doneo dres i ikonu.
SIKIMIĆ DAN POSLE STRAVIČNOG DUELA: Boli, još sam u šoku…
– Danas mi je rođendan i veruj mi imam samo jednu želju – da što pre staneš na gol. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Mnogo mi je žao. Veruj da nije bilo ni najmanje namere i oprosti. Ovo mi se prvi put desilo u karijeri, rekao je Sikimć povređenom Živkoviću.
FOTO: crvenazvezdafk.com FOTO: crvenazvezdafk.com – Niko nije srećan zbog ovoga, ali takve stvari se dešavaju i preživljavaju u sportu. Ne zameram Predragu i nadam se da ću se što pre vratiti na gol, poručio je optimistični Živković uz koga su bili i otac i sestra.
U srdačnom razgovoru, napadač je obećao da će redovno obilaziti Mladena.
– Znamo se još iz vremena dok smo zajedno gurali u smederevu kada nije bilo ni plate. Žao bi mi bilo u svakom slučaju, ali ovako mi je još žalije – rekao je Sikimić.
Na to mu je Živković poručio:
– Nadam se da te neće mnogo kazniti.
Sikimić je na to imao iskren odgovor:
– Ne zanima me kolika će kazna biti. Neka bude koliko god treba, važno je da ti što pre ozdraviš, poručio je Predrag Sikimić.
The post DIRLJIV SUSRET U BOLNICI: Sikimić i čelnici Zvezde obišli Živkovića (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.