Izvor: HotSport.rs, 20.Feb.2017, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJAN RADONJIĆ: Bilo je teško igrati u ovakvim okolnostima, ovo mi je najdraži Kup!

Trener ekipe Crvene zvezde imao je mnogo razloga za zadovoljstvo nakon sinoćnje finalne utakmice i osvojenog trofeja u duelu sa večitim rivalom.

Dejan Radonjić se najpre osvrnuo na specifične uslove koje su pratile ovej turnir, gde su finalisti imali ogromne probleme sa sastavima, te gust raspored njegove ekipe u poslednje vreme.
-Bilo je potrebno da u okolnostima kakvim smo i mi i Partizan uradimo sve da budemo sposobni da odigramo ove utakmice. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Ovo nam je bio peti meč za osam dana sa problemima koji su bili veliki, međutim uspeli smo u sva tri meča da budemo dobri.- rekao je crnogorski stručnjak.
On je istakao da je njegova ekipa morala da odigra meč na jednom visokom nivou ne bi li došla do pobede u ovom finalu, kao i da mu je ovaj trofej možda i najdraži Kup od kad je u timu.
-Večeras derbi kao i svaki derbi, očekivano pun naboja, emocija, bilo je neophodno da odigramo izuzetno dobro da bi mogli da dođemo do ove pobede. U poslednjoj četvrtini smo napravili ključnu prednost koju smo držali do kraja i tako došli do prvog trofeja u sezoni. Iskren da budem ovo mi je najdraži kup od kad sam u Zvezdi.- rekao je Radonjić.
The post DEJAN RADONJIĆ: Bilo je teško igrati u ovakvim okolnostima, ovo mi je najdraži Kup! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.