DANAS SAHRANA MARKA IVKOVIĆA: Umrlica stoji ispod svadbenog venca

Izvor: Kurir, 24.Nov.2014, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAS SAHRANA MARKA IVKOVIĆA: Umrlica stoji ispod svadbenog venca

Članovi porodice Ivković nemaju snage da kažu bilo šta, još ne veruju da su izgubili najmlađeg člana familije

Ohridska 5 u Zemunu, u kojoj je živeo ubijeni navijač Crvene zvezde Marko Ivković, obavijena je tugom i bolom.

Svi prilaze ulaznim vratima zgrade i s nevericom gledaju umrlicu, ne verujući da je njihov komšija na onako svirep način izgubio život u Istanbulu. Jecaj i plač neprekidno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se čuje iz doma Ivkovića, gde nas je na vratima dočekala utučena tetka, koja nije bila u stanju da razgovara.

- Molim vas, ostavite nas, u ovom trenutku nismo spremni za bilo kakav razgovor. Markovoj majci nije dobro, imajte razumevanje - kratko je odgovorila Markova tetka.

Primeran momak

MARKOV OTAC POGINUO NA RATIŠTU

I ostale komšije su zatečene i priznaju da su mnogo bolje poznavali majku Rosu nego Marka, ali, kako kažu, bio je izuzetno dobar momak.

Velika je ovo zgrada i ne možeš sve dobro da poznaješ. Viđali smo ga u prolazu i svaki put nam se uljudno javljao. Njegova majka je divna žena i mnogo bolje poznajemo nju. Otac mu je poginuo na ratištu. Svi hvale Marka i nikad nismo imali nikakav problem s njim. Bio je stvarno kulturan momak - kazala je jedna starija žena koja živi u zgradi u kojoj je živeo Marko.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.