Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2016, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI SE SLAŽETE: Nikola Žigić otkrio zbog čega neće da se vrati u Crvenu zvezdu…

Humanitarni meč “Asovi za decu” je završen, a jedna od zvezda večeri bio je bivši golgeter Crvene zvezde, Nikola Žigić.

Gorostas nije želeo da komentariše sezonu Crvene zvezde, poželeo je svom bivšem klubu sve najbolje pred start kvalifikacija za Ligu šampiona, ali je rekao zašto se nije vratio na Marakanu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << JEDNOM MAJSTOR, UVEK MAJSTOR: Evrogol Stankovića na utakmici ‘Asovi igraju za decu’ (VIDEO)
– Ne bih se vratio. Bio sam u Zvezdi, ostavio sam trag i ne mogu sada da ponovim partije koje sam tada pružao. Želim da me Delije pamte po dobrom, a ne da kažu, eto došao je samo da igra – rekoa je Nikola Žigić novinarima.
SKUPŠTINA ZVEZDE DALEKO MIRNIJA: Evo koliko para sada duguju crveno-beli…
Bivši napadač Crvene zvezde bio je strelac za ekipu koju je sa klupe predvodio Radomir Antić.
The post DA LI SE SLAŽETE: Nikola Žigić otkrio zbog čega neće da se vrati u Crvenu zvezdu… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.