Izvor: HotSport.rs, 01.Jul.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI ĆE SADA U ZVEZDU: Američki centar je bio želja crveno-belih, ali je izabrao Makabi, sada je slobodan?

Da li bi Crvena zvezda uskoro mogla da dobije zamenu za Maika Cirbesa i to upravo iz kluba koji je uzeo Nemca ovog leta.

Makabi Tel-Aviv se opasno pojačava za novu sezonu u Evroligi. Već su u “ponos Izraela” stigli Soni Vims, kao i bivši Zvezdaši Kvinsi Miler i Maik Cirbes. Došao je red da neko i napusti žuto-plave, a to je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << upravo prošlogodišnja želja crveno-belih iz Beograda.
KONGA NIJE POSLEDNJI: Ovo će se svideti zvezdašima!
Reč je o američkom centru Trevoru Mbakveu. Momku rođenom 1989. godine i visokom 207 cm (111 kg). Mbakve je prošle sezone nastupao za Makabi gde je u Evroligi postizao 6,9 poena, imao osam skokova i 1,2 blokade. Trevor Mbakve se ponovo dovodi u vezu sa Crvenom zvezdom…

The post DA LI ĆE SADA U ZVEZDU: Američki centar je bio želja crveno-belih, ali je izabrao Makabi, sada je slobodan? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

MOTIV VIŠE: Beograd i Zvezda ozbiljni kandadati da preuzmu prvi F-4 nove Evrolige?

Izvor: HotSport.rs, 01.Jul.2016

Sjajne vesti za srpsku prestonicu i Crvenu zvezdu stižu iz krugova bliskih Evroligi.. . Đordi Bartomeu je razgovarao sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim da naša prestonica bude domaćin fajnal-fora Evrolige u sezoni 2018 ili 2019. Ipak, domaćinstvo bi moglo da se dogodi mnogo ranije, bar...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.