Čudne igre oko Jovića: Propušta i meč protiv Uniksa!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Mar.2017, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudne igre oko Jovića: Propušta i meč protiv Uniksa!

Košarkaši Crvene zvezde protiv UNIKS-a u Evroligi biće bez pomoći Stefana Jovića jer je obnovio povredu leđa, potvrdio je u četvrtak, dan pred duel sa ruskim timom trener Dejan Radonjić.

Prvi plej crveno-belih odigrao je desetak minuta protiv Budućnosti i delovalo je da je povreda prošlost, međutim sada je ponovo "u autu", što posle silnih peripetija sa njegovim stanjem polako počinje sve da navodi na pomisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da se nešto zaista čudno dešava sa Jovićem koga je, navodno, prema nekim informacijama Zvezda već prodala.

- Jović neće igrati, bio je bolje pred Budućnost, počeo sa radom, ali je tokom meča u Podgorici opet osetio problem sa leđima. Sutradan posle utakmice skoro da nije mogao da hoda. Duže ima tih problema i pokušaćemo da od njega dobijemo neki maksimum do kraja sezone - rekao je Radonjić na konferenciji za medije u KOMBANK areni.

Radonjić je dodao da Jović već duže vreme ima problema sa leđima i da mu se povreda stalno vraća.

- Jović je sa određenom problematikom došao u Zvezdu, probali smo da ga dovedemo do nivoa da kvalitetno učestvuje u uspesima. Kao plod potrošnje desilo se to sa leđima i uprkos njegovoj želji jednostavno nije najspremniji.

Kako je naveo, ponosan je što je ekipa došla u situaciju da odlučuje o plasmanu u četvrtfinale Evrolige.

- Želimo da pobedimo UNIKS, veoma interesantan i kvalitetan tim na čelu sa Lengfordom, a tu su i Kolom i Parahuski. Bez obzira na rezultat meča u Bambergu, naša zelja i motiv su veliki da savladamo UNIKS. Neophodno je da odigramo dobro, ne samo odbranu, već i u napadu.

Prema njegovim rečima veliki broj utakmica utiče na oscilacije.

- Trenutno se nalazimo u najtežem rasporedu do sada i prirodno je da ima oscilacija. Bilo je mnogo putovanja, a da je raspored mečeva bio drugačiji možda bi i učinak bio bolji. Jasno je da procenti šuta nisu dobri, da neki igrač nije odigrao najbolje, ali niti mozemo da se odmorimo, niti pripremimo", zaključio je Radonjić.

Utakmica 29. kola Evrolige između Crvene zvezde i UNIKS-a igra se sutra od 19 sati u KOMBANK areni.

(Telegraf.rs/Tanjug)


Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čović konačno otkrio: Ovo je prava istina o povredi Jovića!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Mar.2017

Proteklih otprilike mesec dana vlada neka čudna neizvesnost oko statusa prvog plejmejkera Zvezde Stefana Jovića, koja polako prerasta u misteriju i pitanje svih pitanja mnogih zvezdaša:..Šta se stvarno dešava sa Jovićem?..Po inerciji, pojavile su se raznorazne teorije u vezi sa statusom organizatora...

Nastavak na Telegraf.rs...

Zvezda bez Jovića na UNIKS

Izvor: Večernje novosti, 30.Mar.2017

Bio je bolje pred Budućnost, počeo sa radom, ali je tokom meča osetio problem sa leđima, sutradan nije mogao ni da hoda, rekao je o beku trener Zvezde Košarkaši Crvene zvezde protiv UNIKS u Evroligi biće bez pomoći Stefana Jovića jer je obnovio povredu leđa, potvrdio je...

Nastavak na Večernje novosti...

Veliki peh za Zvezdu: Jović ne igra protiv Uniksa

Izvor: BKTV News, 30.Mar.2017

Veliki problem za "crveno-bele" pred meč sa Uniksom jeste obnovljena povreda Stefana Jovića, a nije nikakva tajna da ekipa nije ista sa njim i bez njega na terenu...Da reprezentativac Srbije neće igrati meč protiv ruske ekipe u Evroligi, potvrdio je i trener Dejan Radonjić..."Jović neće igrati...

Nastavak na BKTV News...

Zvezda ubedljiva protiv UNIKS-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2017, 03:10

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u KOMBANK areni ekipu UNIKS-a 83:65 (10:14, 30:17, 17:18, 26:16) u 29. kolu Evrolige...Tim Dejana Radonjića došao je do 16. trijumfa ove sezone u elitnom takmičenju, pored 13 poraza, pa će u poslednjem kolu na gostovanju Darušafaki odlučivati o plasmanu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.