Crveno-beli u Atini: Imamo plan za PAO

Izvor: Mondo, 27.Okt.2016, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-beli u Atini: Imamo plan za PAO

Ekspedicija Crvene zvezde mts doputovala u glavni grad Grčke, gde će u četvrtak trenirati na parketu Panatinaikosa.

Foto: MN Press

Pobeda nad Barselonom, jutarnji let za Atinu i večernji trening u dvorani "Nikos Galis".

Košarkaši Crvene zvezde mts doputovali su u četvrtak u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Grčku, fokusirani na sutrašnji meč protiv Panatinaikosa.

Za njima je veliki trijumf i noć tokom koje je bilo teško uhvatiti san.

"Posle ovakvih utakmica nema spavanja. Profesionalac sam već dugo godina, ali posle svake utakmice, čak i protiv slabijih timova bez potcenjivanja, nema odmora. Protiv Galatasaraja smo legli oko tri, pola četiri, a u pola pet ustajali da bismo krenuli na let za Beograd. Teško je, ali profesionalci smo i moramo da se potrudimo da to sakrijemo na najbolji mogući način. Biće teško i Panatinaikosu", rekao je u Kombank areni Marko Simonović.

Krilni igrač Zvezde, heroj trijumfa nad Galatom, ponovo je dočekan ovacijama, kao i u nedelju, protiv Igokee. I sam priznaje da tako shvata koliko je navijačima bio važan uspeh u Istanbulu.

"Samo sam hteo da pobedimo. Meni je pobeda mnogo bila bitna, a tek posle sam video koliko je navijačima značila pobeda protiv Galatasaraja. Stvarno sam dobio i CV i hvala im na toj podršci. Mi treniramo maksimalno, dajemo sve od sebe. Pogledajte samo naš trening to sve 'pršti', a kako mi volimo žargonski da kažemo 'kidamo' se"

O novim ovacijama pri ulasku u igru Simonović kaže: "Puno mi je srce zbog toga. Evo i sada sam se naježio kada se setim. Kada sam ušao u igru sam po sebi je postojao adrenalin, a nakon ovacija je bio još veći. Praktično nisam znao gde ću pre"

Međutim, vremena za taj trening u Beogradu nije bilo, jer su crveno-beli već u Atini, gde skupljaju snagu za naredni, podjednako veliki izazov.

"Gostujemo velikom klubu. Očekivala se njihova pozitivna reakcija posle lošijeg početka. Mi se jesmo istrošili dosta, ali daćemo sve od sebe da se što bolje pripremimo za meč u Atini. Mi smo se i prošle godine dobro spremili za utakmicu sa njima kada je bilo važno za prolaz u Top 8. Dobar skauting je već odrađen, imamo plan i nadam se da ćemo i ove godine uspeti da probamo da odradimo dobar posao", istakao je Simonović.

Duel u Atini počeće u 20.15 časova.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.