Crvene zvezda: Navijači, navijajte fer i sportski

Izvor: 24sata, 26.Nov.2014, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvene zvezda: Navijači, navijajte fer i sportski

Košarkaški klub Crvena zvezda apelovao je danas na svoje pristalice da se ponašaju fer i sportski na predstojećoj utakmici Evrolige protiv ekipe litvanskog Neptunasa.

"Zbog specifičnosti situacije, svih nemilih dogadjaja u Istanbulu koji su doveli do povećanja tenzija, bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << kakvo pogrdno skandiranje ili isticanje uvredljivih parola i transparenata na nacionalnoj, verskoj ili rasnoj osnovi moglo bi da izazove veoma oštre kazne od strane Evrolige", navodi se na sajtu crveno-belih.

Srpski klub ističe da će duel sa Neptunasom biti pod "posebnom lupom" zbog velike tragedije prošlog petka u Istanbulu, gde je uoči utakmice protiv Galatasaraja ubijen navijač Crvene zvezde Marko Ivković.

"Zvezda je od strane disciplinskog sudije Evrolige nekoliko puta kažnjavana, već su stizala brojna upozorenja na račun ponašanja navijača u dvorani i zbog toga apelujemo na navijače da na utakmici protiv Neptunasa navijaju fer i sportski", poručila je Crvena zvezda.

Utakmica 7. kola D grupe Evrolige izmedju Crvene zvezde i Neptunasa igra se sutra u beogradskoj Kombank areni od 19 sati.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.