Crvena zvezda stigla u Bor [FOTO]

Izvor: Bor030.net, 29.Mar.2015, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda stigla u Bor [FOTO]

Fudbaleri i stručni štab “Crvene zvezde” doputovali su u subotu na Borsko jezero gde će odraditi “mini pripreme”. Za ponedeljak je zakazana prijateljska utakmica sa Fudbalskim klubom “Bor”.

Zvezdina ekspedicija je na Borsko jezero stigla dobro raspoložena . Praktično od samog izlaska iz autobusa igrači i trener Nenad Lalatović su počeli druženje i fotografisanje sa navijačima.

Aktuelnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << šampionu države u fudbalu i osvajaču najvećih evropskih i svetskih trofeja su u hotelu “Jezero” na raspolaganju sadržaji poput teretane, bazena, sauna, masaže, slane sobe, sale za sastanke, sve ono što je potrebno za kvalitetne pripreme vrhunskih sportista.

Planom gostovanja je predviđeno da se u subotu odradi tening na terenima hotela, nakon čega će uslediti veče posvećeno pristalicama crveno-belih.

Navijači su pozvani da u subotu od 19 sati dođu na Borsko jezero na druženje ljubitelja i igrača crveno-belih.

Prijateljska utakmica između OFK “Bor”-a i “Crvene zvezde” zakazana je za ponedeljak u 13 sati na stadionu borskog kluba. Cena ulaznice je simbolična i iznosi 100 dinara, a čekuje se nekoliko hiljada gledalaca.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Igrači Crvene zvezde trenirali na Borskom jezeru i družili se sa navijačima [FOTO]

Izvor: Bor030.net, 30.Mar.2015, 10:23

Fudbaleri Crvene zvezde trenirali su juče na terenu na Borskom jezeru, nakon koga je održano druženje sa navijačima u hotelu “Jezero”. Interesovanje Borana je bilo veliko, a igrači i stručni štab su vredno davali autograme i slikali se sa “fanovima”.

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.