Crvena zvezda poražena na gostovanju Neptunasu

Izvor: 24sata, 23.Okt.2014, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda poražena na gostovanju Neptunasu

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras na gostujućem terenu od ekipe litvanskog predstavnika Neptunasa sa 83:81 (25:20, 22:17, 20:24, 16:20), u utakmici 2. kola D grupe Evrolige.

Crveno-beli su poraženi nakon startnog uspeha protiv Galatasaraja u Kombank areni (76:68), dok je Neptunas zabeležio prvu pobedu posle poraza

u >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << gostima od Laborala (88:69).

Izabranici Dejana Radonjića razočarali su u Klaipedi, gde su mogli da upišu drugu pobedu zaredom, ali su platili ceh ponajviše sopstvenim greškama.

Objektivno kvalitetnija Crvena zvezda dobro je otvorila meč (5:0), ali se Neptunas brzo vratio i stekao prednost koju je uspešno čuvao do same završnice, zahvaljujući odličnom šutu za tri poena.

Domaćin je "pročitao" taktiku srpskog kluba, umeo da parira na pravi način, ali su crveno-beli stigli njegovo vođstvo (81:81) 28 sekundi pre kraja i bili u prilici da ostvare trijumf.

Međutim, Luka Mitrović nije iskoristio drugo slobodno bacanje, Vasilijus je tri sekunde pre zvuka sirene pogodio trojku, a Vilijams u poslednjem napadu nije bio precizan, pa su Litvanci zasluženo slavili.

Neptunas su do pobede predvodili Gajlijus sa 19, Šakur sa 11 i Zavackas sa 10 poena, dok su u Crvenoj zvezdi najbolji bili Vilijams sa 23 i Blažič sa 16.

U 3. kolu D grupe crveno-beli dočekuju 30. oktobra ekipu Valensije.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena zvezda poražena na gostovanju Neptunasu

Izvor: Studio B, 23.Okt.2014

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras na gostujućem terenu od ekipe litvanskog predstavnika Neptunasa sa 83:81 u utakmici 2. kola D grupe Evrolige. ..Crveno-beli su poraženi nakon startnog uspeha protiv Galatasaraja u Kombank areni (76:68), dok je Neptunas zabeležio prvu pobedu posle poraza...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.