Crvena zvezda pobedila Megu

Izvor: TV Arena Sport, 29.Apr.2016, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda pobedila Megu

Pobeda Crvene zvezde u prvom meču finala plej-ofa ABA lige, Simonović i Gudurić odigrali fantastičnu četvrtu četvrtinu gde su odbili napad Mege.

Odmah je Crvena zvezda došla do svoje igre, poveli su i sa 8 poena prednosti u prvoj četvrtini (21:13), ponovo je dominirao Cirbes pod obručima, najavio je tako povratak u dobru formu nakon perioda posta.

Ipak, Mega je imala svoje adute u ovoj četvrtini, Ivanović je bio sasvim solidan, baš kao i Simeunović >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << i Nikolić. Oni su šutevima sa distance uspevali da održavaju korak sa Zvezdom, a početkom druge četvrtine i da izjednače košem Zagorca.

Mega je često bila i u prednosti tokom druge četvrtine, ali je Zvezda zahvaljujući Cirbesu došla do prednosti na poluvremenu - 48:45.

Početak treće deonice je, kao i početak utakmice, pripao Zvezdi. Crveno-beli su poenima Kinzija, Cirbesa i Milera brzo došli do devet poena prednosti, ali su se, slično kao i u prvom delu, opustili. Mega je to odmah iskoristila i serijom 7-0 se vratila u meč – 57:55.

Novom trojkom Milera Zvezda došla do +11 – 83:72. Mega se nije predala, uspela je tri minuta pre kraja da smanji na -4 posle nekoliko vezanih poena Ivanovića, a meč je prelomio Marko Gudurić sa sedam vezanih poena – 95:86.

Drugi meč igra se 30. aprila, takođe u dvorani "Aleksandar Nikolić", a treći u Sremskoj Mitrovici 2. maja.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.