Crvena zvezda pobedila Laboral i zauzela drugo mesto u grupi

Izvor: Press, 19.Dec.2014, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda pobedila Laboral i zauzela drugo mesto u grupi

Košarkaši Crvene zvezde savladali su večeras u Beogradu špansku ekipu Laboral Kuća sa 90:82 (18:18, 28:27, 24:18, 20:19), pa su u Top 16 fazu Evrolige prošli kao drugoplasirani u D grupi.
Prvi deo susreta pred praznim tribinama u Pioniru protekao je u izjednačenoj borbi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a u nastavku su crveno-beli pojačali ritam, zaigrali angažovanije i bez većih problema slavili u poslednjem kolu, postigavši ukupno šestu pobedu u grupi.



Izabranici trenera Dejana Radonjića igraće u Top 16 u grupi E, dok će trećeplasirani Laboral Kuća u grupu F.

Domaćina su do pobede predvodili Vilijams sa 23, Marjanović sa 12, Blažič sa 11 i Mitrović sa 10 poena, dok su kod gostiju najefikasniji bili Bertans sa 16, Tajli sa 14 i Džejms sa 13.

Utakmica je odigrana bez prisustva publike nakon nepravedne odluke Evrolige da kazni Crvenu zvezdu zbog navijačkih nereda pred meč protiv Galatasaraja prošlog meseca u Istanbulu, kada su pristalice turskog kluba ubile navijača crveno-belih Marka Ivkovića.

Karte za večerašnji meč ipak su se prodavale, kako bi deo prihoda bio usmeren porodici tragicno stradalog Ivkovića.

Slike kupaca ulaznica zalepljene su na stolice Pionira i navijači su simbolično bili uz Zvezdine košarkaše, a deo prihoda ići će na plaćanje novčane kazne od 50.000 evra, koliko je Evroliga dodatno kaznila Crvenu zvezdu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena zvezda pobedila Laboral i zauzela drugo mesto u grupi

Izvor: Studio B, 19.Dec.2014

Košarkaši Crvene zvezde savladali su večeras u Beogradu špansku ekipu Laboral Kuća sa 90:82 (18:18, 28:27, 24:18, 20:19), pa su u Top 16 fazu Evrolige prošli kao drugoplasirani u D grupi...Prvi deo susreta pred praznim tribinama u Pioniru protekao je u izjednačenoj borbi, a u nastavku su crveno-beli...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.