Crvena zvezda osvajač Kupa Koraća

Izvor: RadioCity.rs, 20.Feb.2017, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda osvajač Kupa Koraća

Trofej Žućkovu levicu osvojila je Crvena zvezda, koja je rezultatom 74:64 pobedila Partizan. Finalisti su do kraja treće četvrtine igrali uglavnom izjednačeno. Prva četvrtina je završena remijem 23:23, u drugoj su osvajači Kupa bili bolji 36:34. Treća i prelomna četvrtina završena je značajnom razlikom od 5 poena 52:47, koja je i presudila ishod meča.
„Očekivali smo težak meč, derbi je uvek nešto što isprovocira da se bez obzira na okolnosti da više od >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << trenutnih mogućnosti, da se igra iznad bola. To smo uradili večeras i mi i Partizan. Nije bilo nikakvih kalkulacija, igralo se na zadnji atom snage i na kraju je na našu radost slavlje“, rekao je trener Crveno-belih Dejan Radonjić.
Pomoćni trener Partizana Nenad Čanak čestitao je svojim igračima jer su dobro igrali i bez nekoliko ključnih igrača.
„S obzirom na to u kakvom smo stanju izašli na teren, pokazali smo izvanrednu borbu. Ovog puta nismo dobro odgovorili na Zvezdin pritisak, ali mislim da smo ovom utakmicom pokazali da možemo da igramo sa njima i nadam se da nas očekuje još utakmica protiv "večitog" rivala u borbi za važnije trofeje“, kazao je pomoćni trener Partizana Nenad Čanak.

Tribine su tokom finalne utakmice bile prepune i Grobara i Delija, koji su i ovoga puta pored kordona policije, žandarmerije i obezbeđenja, uneli u Halu pirotehniku. Baklje su gorele na obe strane, više puta su bacane petarde na parket, što je umnogome uzemirilo gledaoce, među kojima je bilo i dece.

Jedna baklja, bačena s tribine Crno-belih navijača, pogodila je u lice nekadašnjeg većnika Miodraga Miću Radovića. Pomoćni trener Partizana nije želeo previše da komentariše atmosferu.
„Ne znam šta da vam kažem. Mi smo fokusirani na teren, nisam tačno video šta se dešavalo. Jednostavno, u ovoj Srbiji je tako kako je“, dodao je Čanak. 
Meč je odigran u prepunoj Hali, pred oko 5 hiljada gledalaca.

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.