Crvena zvezda našla klub za Mbođa

Izvor: Mondo, 27.Avg.2014, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda našla klub za Mbođa

"Mbođ je sjajan, ali moraće na pozajmicu", rekao je trener Crvene zvezde Nenad Lalatović. Izgleda da je klub našao gde će poslati Senegalca.

Foto: FK Crvena zvezda

Mamadu Mbođ, Senegalac koji je nedavno prošao probu u Crvenoj zvezdi i potpisao ugovor sa šampionom Srbije, mogao bi da ode na pozajmicu u OFK Beograd, pišu "Večernje novosti".

Mbođ, dok se "romantičari" muče >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da skinu blokadu licenciranja novih fudbalera, trebalo bi da pojača odbranu kluba sa Karaburme i stekne neophodno iskustvo kako bi se na zimu ili sledećeg leta borio za mesto u postavi Crvene zvezde.

U ovom trenutku, kod trenera Nenada Lalatovića prednost imaju Savo Pavićević, Darko Lazić, Bogdan Planić i mladi Vukašin Jovanović.

Petak bi mogao da bude jako bitan dan za OFK Beograd, koji bi do tada mogao da reši problem licenciranja novih igrača. Ako Uprava kluba nađe 55.000 evra za isplatu dugova Draganu Bogavcu i Avgustu Batiohi, naći će i pojačanje u vidu Mbođa.

Ne čeka samo Mbođ rasplet situacije oko licenciranja. Trener Dejan Đurđević ne može da računa na nekoliko igrača koje je uveliko trebalo da ima na raspolaganju: Seada Hadžibulića, Milana Obradovića, Miloša Dragojevića, Alena Halilovića, Mihajla Cakića...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.