Crvena zvezda dovela Supića, bivšeg golmana reprezentacije BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2015, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda dovela Supića, bivšeg golmana reprezentacije BiH

BEOGRAD - Dosadašnji golman Voždovca, reprezentativac Bosne i Hercegovine Nemanja Supić, novo je pojačanje Crvene zvezde.

Iskusni 33-godišnji čuvar mreže prešao je u redove crveno-bijelih nakon odlaska Predraga Rajkovića u Makabi iz Tel Aviva i trebalo bi da bude alternativa Damiru Kahrimanu.

Supić je branio boje nekoliko srpskih klubova, bio je član Vojvodine, Novog Pazara, Javora, Zemuna, Čukaričkog, a posljednju sezonu proveo je u Voždovcu.

Crvena zvezda je u ponedjeljak angažovala I Slavoljuba Srnića iz Čukaričkog, a promocija novih igrača zakazana je za utorak na stadionu "Rajko Mitić".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.