Crvena zvezda - Radnički (N) 0:1 (drugo poluvreme)

Izvor: RTS, 31.Jul.2015, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda - Radnički (N) 0:1 (drugo poluvreme)

Treće kolo Super lige Srbije otvara se na našem najvećem stadionu, gde Crvena zvezda dočekuje ekipu niškog Radničkog.
21.21 - Crvena zvezda od 60. minuta igra sa igračem više na terenu, isključen je jedini strelac, štoper Rosić.
21.05 - Nastavljen je susret...
20.47 - Poluvreme u Beogradu, Radnički vodi protiv Crvene zvezde sa 1:0.
20.36 - >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << GOL! Radnički vodi sa 1:0, strelac je Rosić u 36. minutu, posle drugog kornera na meču Nišlija.
20.00 - Počeo susret na stadionu "Rajko Mitić".

Utakmica Crvena zvezda - Radnički Niš "otvara" Treće kolo Super lige Srbije, a jedna od najzanimljivijih utakmica igraće se u Novom Pazaru, gde će gostovati Partizan.
Fudbaleri Zvezde od 20 časova na svom terenu igraju protiv Radničkog iz Niša i žele pobedu kako bi se iskupili za nerešen rezultat (0:0) iz prošlog kola protiv Metalca i ostali u vrhu tabele. Sa druge strane, Radnički želi drugu vezanu pobedu, posle trijumfa u prošlom kolu nad OFK Beogradom (1:0).
Ulaz na stadion "Rajko Mitić" biće besplatan.
Posle dva kola Zvezda je četvrta na tabeli sa četiri boda, a Radnički je sedmi sa bodom manje.
Fudbaleri Partizana u subotu od 17 časova igraju u Novom Pazaru i pokušaće da nastave niz pobeda u prvenstvu i sačuvaju prvo mesto na tabeli. Takođe, crno-beli nisu dobili prvenstveni duel u Novom Pazaru u poslednje četiri sezone.
Ekipa Zorana Milinkovića u utakmicu ulazi posle sinoćnog remija (1:1) sa Steauom u Bukureštu, u Trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. U prošlom prvenstvenom superligaškom kolu Partizan je pobedio Jagodinu sa 6:0, dok je Novi Pazar odigrao 1:1 u Lučanima i još je bez pobede u prvenstvu.

Partizan je prvi na tabeli sa šest bodova, a Novi Pazar je u grupi ekipa sa po jednim bodom i zauzima 10. mesto.
Fudbaleri Borca u subotu od 20 časova igraju u Čačku protiv Čukaričkog i žele da pobede i zadrže maksimalni učinak u prvenstvu. Ekipa Nenada Lalatovića je u prošlom kolu pobedila Voždovac sa 2:0, dok je Čukarički igrao nerešeno, 1:1, sa Radom.
Borac je drugi na tabeli sa šest bodova, a Čukarički je peti sa dva boda manje.
Fudbleri Javora u nedelju od 20 časova igraju u Novom Sadu protiv Vojvodine i pokušaće da pobede i zadrže maksimalni učinak u ligi, dok Vojvodina traži prvu pobedu u prvenstvu. Javor je u prošlom kolu pobedio Spartak sa 2:0, a Vojvodina je izvukla bod protiv Radnika iz Surdulice (2:2).
Javor je treći na tabeli sa svih šest bodova, a Vojvodina je 13. sa jednim bodom.
Fudbaleri OFK Beograda igraju u subotu od 18 časova protiv Voždovca i pokušaće da osvoje prvi bod u prvenstvu, a isto želi i Jagodina, koja će u nedelju od 19 časova dočekati Metalac.
U ostalim utakmicama domaće ekipe traže prve pobede u prvenstvu, Rad će u subotu od 18 časova biti domaćin Radniku, a Spartak će u Subotici u isto vreme igrati protiv Mladosti iz Lučana.
Parovi Trećeg kola Super lige Srbije:
Petak:
Crvena zvezda - Radnički (N) (20.00)
Subota:
Novi Pazar - Partizan (17.00)
OFK Beograd - Voždovac (18.00)
Rad - Radnik (18.00)
Spartak - Mladost (18.00)
Borac - Čukarički (20.00)
Nedelja:
Jagodina - Metalac (19.00)
Vojvodina - Javor (20.00)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.