Crvena zvezda - Laboral Kuča 2:0 (prva četvrtina)

Izvor: RTS, 19.Dec.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda - Laboral Kuča 2:0 (prva četvrtina)

Košarkaši Crvene zvezde igraju poslednji meč grupne faze Evrolige. Za protivnika, u praznom Pioniru, imaju ekipu španske Laboral Kuče, koju su u prvom meču u Vitoriji savladali sa 20 poena razlike.

19.01 - Počeo je meč.

18.50 - Stolice Pionira izlepljene su fotografijama navijača Crvene zvezde.

Ovaj meč je važan za crveno-bele, koji su još u pretprošlom kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izborili plasman u Top 16 fazu najeminentnijeg košarkaškog takmičenja sa ove strane Atlantika, zbog grupe u koju će biti smešteni u nastavku takmičenja.

Pobeda izabranicima Dejana Radonjića garantuje drugu poziciju u grupi D, što znači da bi u Top 16 fazi igrali u E grupi, gde bi za protivnike imali ekipe Real Madrida, Makabija, Panatinaikosa i Galatasaraja, i najverovatnije Unikahe i Barselone. Za poslednje mesto konkurišu tri tima - stari znanci Nižnji Novgorod i Uniks, kao i Žalgiris.

Ako Zvezda izgubi, to znači da bi zauzela treću poziciju, što bi je poslalo u F grupu, gde bi je sačekali CSKA, Olimpijakos, Anadolu Efes i Emporio Armani. Po svoj prilici priključiće im se i Alba, Fenerbahče, kao i neko iz pomenutog trija Nižnji-Uniks-Žalgiris.

Meč Crvena zvezda - Laboral Kuča počinje u 19 časova. 
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.