Cirbesova poruka Skorcanitisu: Prvo si mi pomerio palac, sada ćemo da ubijamo /FOTO/

Izvor: Blic, 03.Avg.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cirbesova poruka Skorcanitisu: Prvo si mi pomerio palac, sada ćemo da ubijamo /FOTO/

Centarski tandem Crvene zvezde naredne sezone biće najzvučnije pojačanje u našoj košarci Sofoklis Skorcanitis i Maik Cirbes, koji je poželeo dobrodošlicu novom partneru u reketu.

"Bejbi Šek" oduševljen je dolaskom u redove srpskog i regionalnog prvaka, i kako je naveo, hteo je da igra za veliki klub, a nemački reprezentativac imao je posebnu poruku za budućeg saigrača.

- Dve i po godine od kako mi je pomerio palac, sada će mi biti centarski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << brat. Dobro došao, veliki brate! Ubijaćemo pod košem - napisao je Cirbes na svom Instagram profilu.

2,5 years after he dislocated my thumb he gonna be my center bro!.welcome veliki brat!..we gonna kill underneath the basket

A photo posted by @maikzirbes33 on Aug 3, 2015 at 2:28am PDT

Nemački centar je mislio na situaciju dok je bio član Bamberga kada ga je Veliki Sofo povredio kao igrač Panatinaikosa.

On se ujedno na ovoj društvenoj mreži oprostio i od Nikole Kalinića koji je prelaskom u Fenerbahče za milion evra oborio Zvezdin transfer rekord.

My Serbian bro..thanks for everything on and off the court!we get good friends in this short period of time!..I'll miss you!.all the best

A photo posted by @maikzirbes33 on Aug 3, 2015 at 2:21am PDT
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Košarka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.