CRVENO-BELE GAĆICE HIT: Bivši vaterpolista Crvene zvezde odradio prvi trening sa Olimpijakosom

Izvor: Kurir, 01.Sep.2014, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRVENO-BELE GAĆICE HIT: Bivši vaterpolista Crvene zvezde odradio prvi trening sa Olimpijakosom

Srpski vaterpolista Nikola Rađen odradio je prvi trening u novom klubu u gaćicama u crveno-belim bojama, sa grbovima Olimpijakosa i Crvene zvezde i natpisom Pravoslavna braća

ATINA - Srpski vaterpolista Nikola Rađen bio je u centru pažnje tokom prvog treninga u grčkom Olimpijakosu.

Rađen je premijerni trening u novom klubu odradio u gaćicama u crveno-belim bojama, sa grbovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Olimpijakosa i Crvene zvezde i natpisom "Pravoslavna braća".

Rađen je protekle dve sezone nastupao za Crvenu zvezdu, a ovog leta je prešao u Olimpijakos.

Poznato je da crveno-beli klubovi imaju bratski odnos, baš kao i njihovi navijači.

Zanimljivo je da se Rađen afirmisao u Partizanu, sa kojim je 2011. godine prvi put postao prvak Evrope, a taj uspeh je ponovio i sa Zvezdom 2013, kada je po drugi put osvojio Ligu šampiona.

Rađen je sa reprezentacijom Srbije 2009. godine trijumfovao na Svetskom prvenstvu u Rimu, a dva puta je osvajao i zlato na Evropskom prvenstvu – u Ajndhovenu 2012. godine i letos u Budimpešti.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.