CRNI BAJKOVIĆU: Ovako se bivši golman Zvezde nikada do sada nije izblamirao! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2014, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNI BAJKOVIĆU: Ovako se bivši golman Zvezde nikada do sada nije izblamirao! (VIDEO)

Bivši golman Crvene zvezde promašio je loptu prilikom ispucavanja, posle povratnog pasa jednog defanzivca Lirsa, pa je lopta završila u mreži

Fudbaleri Lirsa poraženi su od Šarlroija sa 6:0 u okviru 20. kola belgijske lige, ali će ovaj neuspeh ostati upamćen po greški Bobana Bajkovića.

Bivši golman Crvene zvezde je čak šest puta morao da vadi loptu iz mreže, a četvrti primljeni gol će crnogorski čuvar mreže što pre želeti da zaboravi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Bajković je promašio loptu prilikom ispucavanja, posle povratnog pasa jednog saigrača, pa je lopta završila u njegovoj mreži.

Bajkovićeve čudne intervencije viđali smo još dok je nosio Zvezdin dres ali se čini da je večerašnji blam prevazišao onaj iz Jagodine kada je “cenio” loptu koja je završila u mreži.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.