CESTITAMO Dragan Dzajic postao deda

Izvor: medio.rs, 12.Jun.2017, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CESTITAMO Dragan Dzajic postao deda

Proslavljeni jugoslovenski fudbaler i legenda Crvene zvezde Dragan Džajić Džaja je dobio unuka.

Njegova ćerka Sanja porodila se danas i na svet donela zdravog dečaka.

Džaja je nedavno u intervjuu za "Kurir" otkrio kako se oseća pošto zna da će postati deda.

- Tačno, 2017. godina biće jedna od najradosnijih u mom životu, jer ću postati deda. To će mi biti najdraži trenutak u novoj godini - rekao je Džajić i dodao:

- Reagovao >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << sam kao što bi svaki roditelj reagovao kad bi saznao da će mu ćerka doneti unuka. Naravno da sam bio srećan, u toj meri da i ne može da se opiše. S nestrpljenjem očekujem trenutak kada će doći unuk, a period do tada možda će mi biti i najduži u životu.

Džaja bi voleo da njegov unuk krene njegovim stiopama:

- Ne znam, s obzirom na godine koje imam, da li ću biti u mogućnosti da ga učim fudbalu. Nemam ništa protiv da bude fudbaler ili bilo šta u sportu, ne zbog imena Džajić već zato što sport pozitivno utiče na zdravlje i razvoj svakog čoveka - rekao je.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.