Bronovickom 840.000 evra od Zvezde

Izvor: FudbalSrbija.net, 01.Nov.2014, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bronovickom 840.000 evra od Zvezde

01.11.2014.

Nekadašnji levi bek C.Zvezde,Poljak  Gžegož Bronovicki,dobio je spor sa klubom u kojem nije ostavio dubok trag,ali će zahvaljujući dobrom ugovoru koi je potpisao sa C.Zvezdom uskoro biti bogatiji za 840.000 evra.Ovo je rezultat dugotrajnog spora između kluba sa Marakane i ovog fudbalera,a iznos će ovom fudbaleru biti isplaćen u dve rate.

Presuda je konačna i trebalo bi do 24. novembra da isplatimo dug u celosti. Zahvaljujući Nikoli Mijailoviću što >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << je kontaktirao Gžegoža Bronovickog i, naravno, njemu što je izašao u suret Crvenoj zvezdi podelićemo iznos u dve rate. Uplatićemo prvu do 15. novembra, drugu do 15. januara.“-izjavio je Zvezdan Terzić za „Žurnal“ povodom ovog slučaja a prenosi fudbalsrbija.net.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIFA naredila Zvezdi da isplati Bronovickog do 24. novembra, Džoni Mijailović zvao Poljaka i rešio stvar!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Nov.2014

Zvezdan Terzić istakao da su crveno-beli zahvaljujući kapitenu uspeli da podele isplatu u dve rate..Još jedna loša vest za Crvenu zvezdu iz FIFA. Poljski defanzivac Gžegož Bronovicki definitivno je dobio spor sa crveno-belima po kome će srpski šampion morati da mu isplati čak 840.000 evra na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.