Bravo Vošo, ajmo sad na SL!

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2015, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravo Vošo, ajmo sad na SL!

Utakmicom Crvene zvezde i Radničkog iz Niša već danas startuje treće kolo Super lige Srbije.

Utakmica Crvena zvezda - Radnički Niš "otvara" treće kolo Super lige Srbije, a jedna od najzanimljivijih utakmica igraće se u Novom Pazaru, gde će gostovati Partizan.

Fudbaleri Zvezde večeras od 20 časova na svom terenu igraju protiv Radničkog iz Niša i žele pobedu kako bi se iskupili za nerešen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rezultat (0:0) iz prošlog kola protiv Metalca i ostali u vrhu tabele. Sa druge strane, Radnički želi drugu vezanu pobedu, posle trijumfa u prošlom kolu nad OFK Beogradom (1:0).

Ulaz na stadion "Rajko Mitić" biće besplatan.

Posle dva kola Zvezda je četvrta na tabeli sa četiri boda, a Radnički je sedmi sa bodom manje.

Fudbaleri Partizana u subotu od 17 časova igraju u Novom Pazaru i pokušaće da nastave niz pobeda u prvenstvu i sačuvaju prvo mesto na tabeli. Takođe, crno-beli nisu dobili prvenstveni duel u Novom Pazaru u poslednje četiri sezone.

Ekipa Zorana Milinkovića u utakmicu ulazi posle sinoćnog remija (1:1) sa Steauom u Bukureštu, u Trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. U prošlom prvenstvenom superligaškom kolu Partizan je pobedio Jagodinu sa 6:0, dok je Novi Pazar odigrao 1:1 u Lučanima i još je bez pobede u prvenstvu.

Partizan je prvi na tabeli sa šest bodova, a Novi Pazar je u grupi ekipa sa po jednim bodom i zauzima 10. mesto.

Fudbaleri Borca u subotu od 20 časova igraju u Čačku protiv Čukaričkog i žele da pobede i zadrže maksimalni učinak u prvenstvu. Ekipa Nenada Lalatovića je u prošlom kolu pobedila Voždovac sa 2:0, dok je Čukarički igrao nerešeno, 1:1, sa Radom.

Borac je drugi na tabeli sa šest bodova, a Čukarički je peti sa dva boda manje.

Fudbleri Javora u nedelju od 20 časova igraju u Novom Sadu protiv Vojvodine i pokušaće da pobede i zadrže maksimalni učinak u ligi, dok Vojvodina traži prvu pobedu u prvenstvu. Javor je u prošlom kolu pobedio Spartak sa 2:0, a Vojvodina je izvukla bod protiv Radnika iz Surdulice (2:2).

Ipak, Vojvodina u ovaj meč ulazi ohrabrena velikom pobedom u kvalifikacijama za Ligu Evrope nad Sampdorijom od 4:0 na gostujućem terenu i nema sumnje da će biti jako motivisana da i u domaćem prvenstvu ostvari trijumf.

Javor je treći na tabeli sa svih šest bodova, a Vojvodina je 13. sa jednim bodom.

Fudbaleri OFK Beograda igraju u subotu od 18 časova protiv Voždovca i pokušaće da osvoje prvi bod u prvenstvu, a isto želi i Jagodina, koja će u nedelju od 19 časova dočekati Metalac.

U ostalim utakmicama domaće ekipe traže prve pobede u prvenstvu, Rad će u subotu od 18 časova biti domaćin Radniku, a Spartak će u Subotici u isto vreme igrati protiv Mladosti iz Lučana.

Parovi Trećeg kola Super lige Srbije:

Petak:

Crvena zvezda - Radnički (N) (20.00)

Subota:

Novi Pazar - Partizan (17.00)

OFK Beograd - Voždovac (18.00)

Rad - Radnik (18.00)

Spartak  Mladost (18.00)

Borac - Čukarički (20.00)

Nedelja:

Jagodina - Metalac (19.00)

Vojvodina - Javor (20.00)

Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda protiv Radničkog, Partizan u Novom Pazaru

Izvor: RTS, 31.Jul.2015

U trećem kolu Superlige Srbije, Crvena zvezda igra protiv niškog Radničkog, dok će Partizan gostovati Novom Pazaru. . Utakmica Crvena zvezda - Radnički Niš "otvara" Treće kolo Super lige Srbije, a jedna od najzanimljivijih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.