Branko Lazić slomio prst!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2014, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branko Lazić slomio prst!

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić moraće da pauzira do četiri nedelje zbog povrede na pripremama, rečeno je danas Beti u klubu.

Branko Lazić

 

Lazić je u četvrtak na početku pripremne utakmice protiv Asesofta dobio udarac kojim mu je slomljen mali prst desne ruke. To znači da će morati da miruje do četiri nedelje.

 

Zvezda se danas vraća sa Zlatibora a onda od 12. septembra počinje sa igrama prijateljskih turnira.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lazić polomio mali prst

Izvor: Sportal.rs, 29.Avg.2014

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić moraće da pauzira do četiri nedelje zbog povrede na pripremama, rečeno je Beti u klubu sa Malog Kalemegdana...Lazić je u četvrtak na početku pripremne utakmice protiv Asesofta dobio udarac kojim mu je slomljen mali prst desne ruke. To znači da će morati...

Nastavak na Sportal.rs...

Lazić pauzira četiri nedelje!

Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2014

Prva prvera crveno-belih nije prošla onako kako se priželjkivalo. Košarkaš Crvene zvezde Telekom Branko Lazić moraće da pauzira do četiri nedelje zbog povrede na pripremama.. . Lazić je u četvrtak na početku pripremne utakmice protiv Asesofta dobio udarac kojim mu je slomljen mali prst desne...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.