Božović: Svaki zaostatak je nadoknadiv

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2015, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: "Svaki zaostatak je nadoknadiv"

Sumirajući prve utiske sa meča protiv Kairata trener Crvene zvezde Miodrag Božović ocenio je da je crveni karton u potpunosti poremetio njegovu ekipu.

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su poraz u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope pošto ih je u Beogradu savladao kazahstanski Kairat rezultatom 2:0.

Trenutak koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je u mnogome odredio dalji tok susreta dogodio se u drugom minutu kada je Savo Pavićević zaradio direktan crveni karton. To je nakon utakmice apostrofirao i trener Miodrag Božović.

"Normalno da nas je poremetilo to isključenje. Teško je posle ove utakmice govoriti o odnosu snaga. Momci su se borili i svaka im čast, nije bilo lako" rekao je Božović.

Crveno-beli su pred 25.000 navijača poraženi od Kairata rezultatom 2:0 pa će u revanšu imati izuzetno težak zadatak u Almatiju.

"Svaki rezultat može da se nadoknadi, videćemo, pokušaćemo" zaključio je Grof Božović.

Revanš utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Kairata i Crvene zvezde na programu je za sedam dana u Almatiju.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GROF BOŽOVIĆ ZADOVOLJAN: Čestitam igračima na borbi, presudilo je…

Izvor: HotSport.rs, 02.Jul.2015

Trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović nije bio raspoložen za priču na atletskoj stazi Marakane nakon poraza od Kairata u prvom meču prvog kola kvalifikacija za LE.. . Božović je za televiziju Arena sport rekao da je crveni karton bio presudni momenat na utakmici.. - Crveni karton je naravno...

Nastavak na HotSport.rs...

Božović: Nismo zaslužili zvižduke

Izvor: B92, 02.Jul.2015

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je rano dobijeni crveni karton Sava Pavićevića odredio tok prve utakmice sa Kajratom...’Crveno-beli’ su na svom terenu poraženi sa 2:0 u prvom meču prvog kola kvalifikacije za Ligu Evrope, a revanš se igra narednog četvrtka u Almatiju...Pored...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.