Božović: Ne forsiram Savićevića i Parkera

Izvor: B92, 31.Jul.2015, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Ne forsiram Savićevića i Parkera

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je Radnički zasluženo osvojio bod.

On je međutim poručio da je prvenstvo tek počelo i da ekipa može da nadoknadi loš početak sezone.

"Radnički se odlično i organizovao branio. Nismo stvorili mnogo prilika u prvom poluvremenu, a u finišu tog dela igre spasao nas je Rajković. U nastavku smo sa igračem više stvorili pritisak, imali smo mnogo centaršuteva i promašili penal. Bod zasluženo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ide u Niš", rekao je Božović na konferenciji za medije posle utakmice.

On je prokomentarisao povike navijača posle meča "Uprava napolje".

"Mnogi će reći šta ovaj (Božović prim. aut) "lupa", ali tek je počela sezona i ima jošs dosta da se igra. Ako neko misli da treba da se ide posle trećeg kola, onda dajte da odemo", naveo je crnogorski stručnjak.

Na pitanje novinara zašto su u startnoj postavi Vukan Savićević i Džošua Parker, Božović je odgovorio:

"Ne forsiram Parkera i Savićevića. Vukan je na pripremama bio jedan od najboljih, mnogo trči. Grujić je stigao medju poslednjima sa Svetskog prvenstva na Novom Zelandu. Sve je moja greška i radim samostalno, bez pritisaka uprave i menadžera".

Božović je dodao da su crveno-belima potrebna pojačanja.

"Svakoj ekipi je potrebno pojačanje, ako to jeste. Ako možemo da dovedemo igrača koji će nam doneti kvalitet, onda bi bilo dobro. U bilo kojoj liniji", rekao je trener Crvene zvezde.

Njegov kolega sa klupe gostiju, Milan Rastavac, istakao je da je zadovoljan remijem.

"Izuzetno sam zadovoljan što smo ostali neporaženi i ovaj rezultat će nam mnogo značiti na planu samopouzdanja. Specifična utakmica, nije nam bilo lako, ali čestitao bih mojih igračima na borbenosti. Ne želim euforiju, ali sam zadovoljan", zaključio je Rastavac.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOŽOVIĆ ZAČUĐEN: Kome su vikali navijači? Pa ako treba da idemo posle tri kola, hajde da idemo!

Izvor: HotSport.rs, 31.Jul.2015

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je posle još jednog neuspeha njegovog kluba da prvenstvo nije gotovo i da mu zvižduci sa tribina ništa ne znače.. . - Gosti su se odlično branili i stvarali nam dosta problema naročito pre isključenja, zaslužili su bod. Rajković nas je spasao u poslednjem...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.