Božović: Krasnodar nije favorit, šanse 50:50

Izvor: Vesti-online.com, 17.Avg.2017, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Krasnodar nije favorit, šanse 50:50

Trener fudbalera Arsenala iz Tule Miodrag Božović ne smatra da je Krasnodar favorit protiv njegovog bivšeg kluba Crvene zvezde u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Poznati ruski list "Sport ekspres" veliki prostor u najavi utakmice je dao doskorašnjem treneru Crvene zvezde koji smatra da je veliki hendikep za Krasnodar to što je prvi strelac Fjodor Smolov tek izašao iz povrede.

- Šanse >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bi ocenio kao 50:50, s tim da je Krasnodar oslabljen zbog situacije oko Smolova. Bez njega Krasnodar ne može da bude favorit. Krasnodar ima snažan tim, ali mnogo toga zavisiće od postavke trenera Šalimova - rekao je Božović uoči meča u Krasnodaru.

Kao prednost Crvene zvezde Božović je označio to što su Gelor Kanga, Mičel Donald, Damjan Le Talek, Milan Rodić i Dušan Anđelković igrali dugo u ruskoj Premijer ligi.

Ruski mediji više pažnje su posvetili jučerašnjem porazu Zenita u Utrehtu (1:0), takođe u borbi za mesto u grupnoj fazi Lige Evrope.

Prva utakmica između Krasnodara i Crvene zvezde igra se večeras od 19 časova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

MIODRAG BOŽOVIĆ: Krasnodar nije bolji, šanse su 50/50

Izvor: Kurir, 17.Avg.2017

Miodrag Božović rekao u lice Rusima da nisu favoriti protiv nekadašnjeg prvaka Evrope i sveta

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.