Božović: I Kup nam je cilj ove godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2015, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: I Kup nam je cilj ove godine

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da se u Kupu Srbije često događa da autsajder pobedi favorita, ali da će to njegova ekipa pokušati to da izbegne protiv Borca u predstojećoj utakmici.

"Čujem da su u Čačku raspoloženi i da nam prete da će nas pobediti... Drago mi je zbog toga. Nama je to veliki motiv, a i obaveza da ne dozvolimo da do iznenađenja dođe", rekao je Božović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << novinarima u Beogradu.

Crvena zvezda dočekaće sutra na stadionu "Rajko Mitić" Borac iz Čačka u osmini finala Kupa Srbije.

"Sigurno je i Kup isto naš cilj ove godine. Želja je da ostvarimo što bolji rezultat. Ipak, Kup takmičenje je totalno drugačije od prvenstva, jer ovde nema popravnog, a i često dođe do iznenađenja, pogotovo ako nemate adekvatan pristup od početka", rekao je Božović.

On je ocenio da na sutrašnjoj neće biti mnogo golova kao na poslednjoj prvenstvenoj utakmici ova dva tima.

"Ne očekujem mnogo golova kao i u prvenstvu. Ovo je Kup i ovde je teže nego u prvenstvenim utakmicama", dodao je on.

Trener Zvezde kazao je da protiv Borca neće nastupati najbolji strelac prvenstva Srbije Aleksandar Katai.

"Svakako da je hendikep za nas što on neće igrati, ali i pored toga imamo mnogo igrača koji su čekali šansu, a nisu imali pravu priliku. Očekujem da će oni sada pokazati da su kvalitetni za Crvenu zvezdu", rekao je Božović.

"Izvešću sutra najjači tim, možda sa jednom ili dve promene", dodao je on.

Utakmica osmine finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Borca igraće se sutra na stadionu Rajko Mitić od 17.00.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

‘GROF’ PONOVO U ‘ELEMENTU’: Kontrabasom protiv violine!

Izvor: HotSport.rs, 01.Dec.2015

Najava utakmice osmine finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i čačanskog Borca ponovo je bila, u najmanju ruku, interesantna.. . – Kup je takmičenje drugačije od prvenstva. Nema popravnog, često se dešava da autsajderi pobede. Vidim da su u Borcu dobro raspoloženi, da prete kako će da nas...

Nastavak na HotSport.rs...

''Grof'' opet izdominirao: ''Prete nam? Baš mi je drago...''

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2015

Crvena zvezda u sredu igra meč osmine finala Kupa protiv Borca, a trener Miodrag Božović se u najavi te utakmice osvrnuo na optimističke poruke iz redova rivala...Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da se u Kupu Srbije često dogadja da autsajter pobedi favorita, ali da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.