Božović: Ako neko misli da treba da idemo posle trećeg kola - dajte da odemo

Izvor: Blic, 31.Jul.2015, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Ako neko misli da treba da idemo posle trećeg kola - dajte da odemo

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović imao je svoje viđenje zvižduka sa tribina i povika "Uprava napolje" nakon razočaravajućih 1:1 sa niškim Radničkim na svom terenu.

"Gosti su se odlično branili i stvarali nam dosta problema naročito pre isključenja, zaslužili su bod. Rajković nas je spasao u poslednjem minutu prvog poluvremena. Posle isključenja smo stvorili nekoliko prilika i nismo ih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iskoristili. Imali smo mnogo centaršuteva, ali malo dobrih, jer Radnički ima visoke igrače i postavio se tako damo jedino mogli da centriramo. Što se tiče povika sa tribina, tek je treće kolo, ako neko misli da treba da se ide posle tri kola, dajte da odemo", poručio je Božović.

Trener crveno-belih je opet odlučio da Zvezdina deca Mihailo Ristić i zlatni "orlić" Marko Grujić meč počnu na klupi, a ušli su početkom drugog poluvremena umesto Savićevića i Vereda, i odmah uneli živost.

"Ne forsiram Parkera i Savićevića. Ovaj drugi je bio najbolji na pripremama, može mnogo da trči, a Zvezdi su potrebna ta dva igrača ispred odbrane. Do sada su igrali oni koji su najviše trenirali i igraće on koji se dokažu. Nemam pritiske ni uprave, ni menadžera. Sve što se dešava je do mene", naglasio je Božović.

Trener Radničkog Milan Rastavac bio je zadovoljan što se u Niš vraćaju neporaženi.

"Sa tom namerom smo došli i mnogo će nam značiti. Moji igrači su se borili do poslednjeg atoma snage. Imala je Zvezda sreće, imali smo je i mi. Ipak, nema euforije, čeka nas dugo takmičenje", smatra Rastavac.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

GROF BOŽOVIĆ: Ako neko misli da treba da se ide posle trećeg kola, onda dajte da odemo

Izvor: Kurir, 31.Jul.2015

Sve je moja greška i radim samostalno, bez pritisaka uprave i menadžera, pravdao se trener crveno-belih posle utakmice..BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je večeras da je Radnički zasluženo osvojio bod, ali i poručio da je prvenstvo tek počelo i da ekipa može da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.