BOMBA iz Podgorice: Markus Vilijams u Budućnosti!

Izvor: Mondo, 27.Jul.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBA iz Podgorice: Markus Vilijams u Budućnosti!

Bivši plejmejker Crvene zvezde Telekom i sledeće sezone će igrati u ABA ligi. Za crnogorskog prvaka!

Foto: MN Press

Posle dve epizode u Beogradu - seli se u Podgoricu!

Iskusni plejmejker Markus Vilijams (30, 191 cm), koji je ostavio dubok trag u dresu Crvene zvezde, igraće sledeće sezone u Budućnosti, javile su u sredu "Večernje novosti":

Buducnost in advanced talks with Marcus Williams!

— Ђорђе Матић >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (@DjordjeMatic) 27. јул 2016.

Zvanična informacija stigla je od košarkaševog menadžera Miodraga Ražnatovića, koji je na svom Twitter profilu sugestivno poručio:

"I tako je jedan Markus krenuo stopama Marka Miljanova :-)))"

I tako je jedan Markus krenuo stopama Marka Miljanova-))) #BeoBasket

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) 27. јул 2016.

Vilijams je slobodan igrač od prošle zime, kada je posle kratke saradnje napustio Crvenu zvezdu Telekom ekspresnim raskidom ugovora zbog "grubog prekršaja", čije detalje klub nije hteo da iznosi u javnost.

Sezonu pre toga on je takođe je igrao za šampiona Srbije i bio jedan od lidera u šampionskoj godini, tokom koje je blistao i u Evroligi i postavio rekord u broju asistencija na jednoj utakmici (17), koji je sezonu kasnije nadmašio Stefan Jović (19) aktuelni prvi "plej" Zvezde.

Zanimljivo je da je Vilijams svoj poslednji ligaški meč za crveno-bele odigrao baš u "Morači", protiv Budućnosti.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

POTVRĐENO - Budućnost dobila spektakularno pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2016, 09:30

Ono što je juče najavljeno, ubrzo je i zvanično potvrđeno! Sjajnog košarkaša ćemo ponovo gledati u regionalnoj ligi...Preneli smo sinoć da je bivši plejmejker Crvene zvezde Markus Vilijams na pragu prelaska u Budućnost, a nije se dugo čekalo da se ovaj transfer i zvanično potvrdi...Klub iz...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.