Bolden ide u Makabi?

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jul.2017, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolden ide u Makabi?

Talentovani košarkaš je prošle sezone bio najbolji igrač FMP iz Železnika i početkom juna potpisao je dvogodišnji ugovor sa prvakom Srbije i Jadranske lige do 2019

Australijanac Džona Bolden napustiće Crvenu zvezdu bez odigrane utakmice i karijeru nastaviti u Makabiju iz Tel Aviva, ekskluzivno saznaje Sport klub.

.

Filadelfija ga je na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << NBA draftu izabrala sa 36. pozicije i dres kluba iz Pensilvanije nosio je u Letnjoj ligi. U tri utakmice 21-godišnji košarkaš prosečno je beležio 10 poena, 5.3 skoka i 1.3 asistenciju za 24.3 minuta provedena na terenu.

Od prvog dana saradnje sa crveno-belima postojala je opcija da se Bolden već ovog leta preseli u najjaču ligu sveta uz obeštećenje od 600.000 dolara.

Australijanac je isticao da će iskoristiti klauzulu iz ugovora i odmah ostvariti NBA san, međutim, kako je vreme prolazilo bilo je sve jasnije da mu Filadelfija neće ponuditi ugovor. Makabi, na čijoj klupi od ovog leta sedi hrvatski trener Neven Spahija i prema informacijama Sport kluba dogovorio saradnju sa talentovanih košarkašem.

Crvenu zvezdu su pred Boldena napustili trener Dejan Radonjić, kao i igrači Marko Gudurić (Fenerbahče), Čarls Dženkins (Himki), Marko Simonović (Zenit), Luka Mitrović (Bamberg), Stefan Jović (Bajern), Nejt Volters i Dion Tompson, a očekuje seda ode i Ognjen Kuzmić.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda ipak ostaje bez Džone Boldena?

Izvor: B92, 18.Jul.2017

Džona Bolden napustiće Crvenu zvezdu i pre nego što debituje u crveno-belom dresu i pojačati Makabi iz Tel Aviva, eksluzivno saznaje Sport klub...Australijanac je u finišu prošle sezone stigao na Mali Kalemegdan iz FMP Železnika, potpisavši tom prilikom dvogodišnji ugovor sa prvako Srbije i...

Nastavak na B92...

Jedina Zvezdina deviza - Boldenova vrednost je 675.000 dolara

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jul.2017

Makabi je na potezu..Sa odlascima na Malom Kalemegdanu nastavlja se i kod igrača koji nisu odigrali ni minut u dresu Crvene zvezde. U kasnim večernjim časovima odjeknulo je da Džona Bolden definitivno neće zadužiti opremu osvajača triple krune i da će karijeru nastaviti u Makabiju iz Tel Aviva....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.