Bojan Đorđević potpisao za Radnički

Izvor: NTV.rs, 29.Jul.2015, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Đorđević potpisao za Radnički

Iskusni desni bek Bojan Đorđević ponovo će obući dres Fudbalskog kluba Radnički. Đorđević je ponikao na Čairu, a za „Real sa Niševe“ je nastupao u dva navrata i za sada belži preko 100 nastupa. U karijeri je igrao još za Crvenu zvezdu, Srem, Novi Pazar i kruševački Napredak. Sa druge strane Čair je napustio Dejan Babić. Momak koji je ponikao u Partizanu, a zatim nosio dres Borca iz Čačka prošao je kompletne pripreme sa niškim klubom, ali je nakon ponude jednog inostranog kluba napustio četu Milan Rastavca.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Kruševac

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Jedan Đorđević stiže u Radnički, drugi odlazi

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jul.2015

Jednogodišnji ugovor sa niškim klubom potpisao je desni bek Bojan Đorđević (31), fudbaler koji je ponikao u Radničkom. Na izlaznim vratima je štoper Vladimir Đorđević (32) koji ima ponudu šampiona Albanije. ..U svoj matični klub, posle dve godine u Novom Pazaru, vratio se Bojan Đorđević,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.