Bobi namignuo Delijama, zove na meč sa Uniksom! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2017, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi 'namignuo' Delijama, zove na meč sa Uniksom! (video)

Bivši centar Crvene zvezde mt:s Boban Marjanović pozvao je navijače da podrže trenera i ekipu u duelu sa Uniksom.

Košarkaši Crvene zvezde mt:s u petak igraju poslednju utakmicu ligaškog dela Evrolige pred svojim navijačima, a duel sa Uniksom imaće ogroman značaj ukoliko Darušafaka večeras izgubi od Brose Bamberga.

Pristalice crveno-belih fokusirane su na večerašnji meč u Bambergu jer sutrašnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmica sa Uniksom neće imati veći značaj ukoliko Darušafaka savlada Brose.

To bi svakako moglo da se odrazi na posetu u "KombankAreni" pa se u akciju pozivanja navijača uključio i centar Detroit Pistonsa Boban Marjanović.

"Navijači, dođite u halu da podržimo košarkaše Crvene zvezde i Dejana Radonjića u evroligaškom pohodu" poručio je Bobi.

Crvena zvezda mt:s u sredu je odlučila da najvatreniji navijači ponovo zauzmu svoje mesto na severnoj tribini, a u tu svrhu su u prodaju puštene karte po ceni od samo 650 dinara.

Utakmica Crvena zvezda mt:s - Uniks igra se u petak od 19 časova.

Sjajne igre #kkcz prati i Bobi i poziva vas da ispunite tribine u petak protiv Uniksa! #CrvenoBelaOfanziva #Zvezdas #WeAreTheTeam pic.twitter.com/pySwWVMZYV

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) March 30, 2017
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.