Bobi i Vilijams srušili Valensiju

Izvor: 24sata, 31.Okt.2014, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi i Vilijams srušili Valensiju

Crvena zvezda je u trećem meču Evrolige, u grotlu Arene pred oko 17.000 navijača, nadigrala Valensiju sa 76:63 (21:16, 18:10, 26:16, 11:21), a pobeda je mogla da bude i ubedljivija pošto je na semaforu krajem treće i početkom četvrte četvrtine stajalo i plus 25. Odličnu partiju pružili su Bobi Marjanović i Markus Vilijams, ali ni ostali nisu mnogo zaostajali.

UBEDLJIVO - Zvezda je najčešće gurala loptu u reket, odakle su pogađali Marjanović i Mitrović, >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << Blažič je opet imao svoju seriju poena kada je bilo potrebno, ali je sinoć u Areni šou imao Markus Vilijams. On je posle meča pohvalio Marjanovića, s kojim je, kako kaže, „lako igrati“. Markusov ples i trojka Kalinića u 28. minutu podigli su buku u Areni do granice izdržljivosti, a crveno-beli su čuvali prednost od 20 razlike do samog finiša. Jedini pad koncentracije imali su u poslednja tri minuta pa su meč okončali „samo“ sa plus 13.

- Velika pobeda, koja sama po sebi ne znači da smo uradili nešto veliko, jer ono pravo sledi tek u maju - ipak je oprezan trener Zvezde Dejan Radonjić.

Zvezdu u nedelju (21 čas) očekuje duel ABA lige s neporaženom Budućnošću, a sledećeg petka u Arenu stiže Olimpijakos, što je prilika za novi spektakl.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.