Bobi: Metalac angažovao Miličića, dovoljno...

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2015, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi: Metalac angažovao Miličića, dovoljno...

Košarkaš Crvene zvezde Boban Marjanović rekao je da respektuje Metalac, ali istakao da bi pobeda njegov tim približila osvajanju prvog mesta pred početak plej-ofa Super lige.

- U seriji smo teških utakmica koje igramo na svaka dva, tri dana. Posle Partizana i Mege sledi nam duel sa još jednim jakim protivnikom iz ABA lige, koji je ove sezone pružao izvanredne partije u regionalnom takmičenju. Metalac igra >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << veoma brzo i agresivno, dobro trče i odlična su šuterska ekipa tako da nas očekuje veoma težak posao - rekao je Marjanović.

Gorostas crveno-belih je istakao da su Valjevčani ove sezone bila najprijatnije iznenađenje ABA lige.

- O njihovim ambicijama najbolje govori podatak da će sledeće sezone angažovati Darka Miličića. U prvom duelu u Super ligi Srbije odigrali smo vrlo neizvesnu utakmicu u Valjevu, žestoko su nas namučili i zato moramo da budemo jako oprezni. Naša želja je da odigramo čvrsto u odbrani i da uz kontrolu skoka omogućimo dobru igru u tranziciji.

Popularnin Bobi je pozvao navijače da u što većem broju dođu u "Pionir" na meč sa Metalcem.

- Potrudicemo se da zabeležimo još jednu pobedu koja bi bila krupan korak ka osvajanju prvog mesta, što bi nam omogućilo prednost domaćeg terena. Neophodno je da budemo maksimalno borbeni, a uz podršku "delija" siguran sam da nam motiva nece nedostajati - zaključio je Marjanović.

Utakmica 9. kola nacionalnog elitnog šampionata između Crvene zvezde i Metalca igra se sutra od 20 sati u dvorani "Pionir".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.