Da li je ovo čitulja Bobana Bajkovića ubijenom Kekinom kumu? “Moj ćale, gde me sad ostavi. Trebalo je dete da mi krstiš” (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jan.2017, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo čitulja Bobana Bajkovića ubijenom Kekinom kumu? “Moj ćale, gde me sad ostavi. Trebalo je dete da mi krstiš” (FOTO)

Boban Bajković, bivši golman Crvene zvezde, navodno, bio je prijatelj sa pokojnim Milomirom Jovanovićem koji je ubijen na sahrani prošle subote u Sopotu.

Osoba u čijem potpisu stoji da je Bajko, dala je čitulju Jovanoviću, kuma Dejana Stojanovića Keke, vođe novobeogradskog klana. Beogradski mediji su preneli da je reč o Bajkoviću.

- Moj ćale, gde me sad ostavi. Trebalo je dete da mi krstiš. Počivaj u miru, nikada te neću zaboraviti. Tvoj Bajko sa porodicom - pisalo je u čitulji u "Večernjim novostima".

Printskrin: Večernje novosti

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.