Bjelica potpisao za Zvezdu

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2016, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica potpisao za Zvezdu

Dojučerašnji centar Darušafake stiže na Mali Kalemegdan

Posle Ognjena Kuzmića i Čarlsa Dženkinsa u Crvenu zvezdu stiže i Milko Bjelica. Iskusni krilni centar uskoro bi trebalo da parafira dvogodišnji ugovor sa šampionom Srbije i Jadranske lige.

Prethodno je objavljena vest da će dojučerašnji član Darušafake potpisati ugovor sa Panatinaikosom, ovog leta je dovođen u vezu sa Unikahom, ali se na kraju odlučio da karijeru nastavi u Crvenoj zvezdi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
On je već bio član Crvene zvezde od 2001. do 2006.godine. Kasnije ga je put vodio u Keln, Lijetvos Ritas, Kuću Laboral, Anadolu Efes i na kraju Darušafaku.

Bejlica ima 32 godine. Visok je 207 centimetara i poseduje srpski i crnogorski pasoš.

(Foto MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU: Bjelica se vraća u Crvenu zvezdu

Izvor: Kurir, 27.Jul.2016

...Bjelica je na Malom Kalemegdanu bio do pre deset godina, a sada će biti treće pojačanje ekipe trenera Dejana Radonjića, posle Ognjena Kuzmića i još jednog povratnika Čarlsa Dženkinsa..Zvezdin dres nosio je od 2001 do 2006, a onda je igrao za Keln, Lijetvos Ritas, Kuću Laboral, Anadolu Efes...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.