Bivši trener Zvezde na kormilu Standarda

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jun.2015, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši trener Zvezde na kormilu Standarda

Nekadašnji trener Crvene zvezde Slavoljub Muslin preuzeo je Standard iz Liježa, potvrdio je potpredsednik kluba iz Liježa Bruno Venanci.

Muslin je sa belgijskim klubom potpisao ugovor na godinu dana, sa opcijom da se produži na još jednu sezonu. Tokom karijere Muslin je trenirao je 16 klubova, izmejdu ostalog Bordo, Lens, Levski iz Sofije, Lokeren, Lokomotiva iz Moskve, a poslednje trenersko angažovanje bilo je u Amkaru sa kojim je raskinuo saradnju prošle godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Kao trener Zvezde radio je u dva navrata, gde je za tri sezone osvojio tri titule i dva nacionalna kupa. Standard je prethodnu sezonu završio na četvrtoj poziciji u belgijskom šampionatu i igraće u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Muslin preuzeo Standard

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2015

Nekadašnji trener Crvene zvezde Slavoljub Muslin preuzeo je danas Standard iz Liježa, potvrdio je danas potpredsednik kluba Bruno Venanci...Muslin je sa belgijskim klubom potpisao ugovor na godinu dana, sa opcijom da se produži na još jednu sezonu...Tokom karijere Muslin je trenirao je 16 klubova,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.