Bivši igrač Zvezde: Ako ovako nastave...

Izvor: Mondo, 05.Avg.2015, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši igrač Zvezde: Ako ovako nastave...

Bivši fudbaler Crvene zvezde Darko Lazić, sada igrač Anžija, napisao interesantan tvit o stanju u Zvezdi i ostavci Slaviše Kokeze. Još zanimljiviji komentar Luke Jovića!

Foto: MN Press

Potresi u Crvenoj zvezdi!

Posle lošeg starta u novoj sezoni (eliminacija već u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope), nekoliko remija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u prvenstvu, protesta navijača koji teraju upravu, hitnih sednica Upravnog odbora i ostavke potpredsednika kluba Slaviše Kokeze, teško je uopšte proceniti šta će se dalje dešavati u beogradskom klubu.

Jedan od onih koji se i nije baš na lep način rastao od Zvezde (doduše, oprostio joj je deo duga), a u njoj je proveo 10 godina, Darko Lazić, reagovao je na Twitteru povodom informacije da je Kokeza podneo ostavku.

Ako ovako nastave daleko ce dogurati ,xaxaca c.z

— Darko Lazic (@DarkoLazic13) August 5, 2015

Foto: Twitter/printscreen

A ovo je na svom Instagram profil postavio mladi napadač Zvezde Luka Jović:

A photo posted by Luka Jovic9 (@lukajovic_9) on Aug 5, 2015 at 4:51am PDT

Ovaj "post" i pošalicu prokomentarisao je i Darko Lazić: "Sve prava pojačanja".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Darko Lazić zavapio iz Rusije: ''Ljudi, uništiće nam Zvezdu!'' (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2015

Najnovija dešavanja u Crvenoj zvezdi nisu ostavila ravnodušnim doskorašnjeg fudbalera ove ekipe...U Crvenoj zvezdi je ''vanredno stanje''! To je danas na neki način i potvrđeno odlukom uprave kluba da stopira sve dalje aktivnosti oko novih transfera, iako se do juče aktivno radilo na angažovanju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.