Bio na pragu Zvezde, a sada se za njega otimaju Englezi!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Sep.2014, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio na pragu Zvezde, a sada se za njega otimaju Englezi!

Zahvaljujući sjajnoj partiji protiv Liverpula, Milan Borjan bi već na zimu mogao da se preseli na Ostrvo

Kada je Crvena zvezda objavila da Boban Bajković više neće biti prvi čuvar mreže, odmah je krenula potraga za golmanom koji će se sa mlađanim Predragom Rajkovićem boriti za mesto pored stativa.

Crveno-beli su doveli Damira Kahrimana, a možda se neki i sećaju da je Milan Borjan bio pred potpisom za najtrofejniji srpski klub. Do dogovora nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << došlo, a nekadašnji golman Rada, na kraju, je pojačao Ludogorev.

Imao je neverovatan debi za bugarski tim. U prvom kolu Lige šampiona, na Enfildu protiv Liverpula. Ludogorec je izgubio sumnjivim penalom u 93. minutu koji je upravo Borjan skrivio, ali celokupna slika zadivila je nekolicinu engleskih premijerligaša, prenosi ”Skaj sport”.

Foto: AP/Tanjug

- Osećam se kao u vihoru. Tek sam potpisao za Ludogorec, odmah debitovao i to baš protiv Liverpula u Ligi šampiona. Uživao sam na stadionu koji je ikona fudbala. Priznajem, pojačao se apetit da zaigram u Engleskoj. To je moj san već dugo godina i ako stigne prava ponuda naravno da bih bio ozbiljno zainteresovan – istakao je Borjan za engleske medije.

Ko zna, možda mu se želja ubrzo ispuni jer kratkoročan ugovor sa Ludogorecom ističe u decembru.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

NEMA DOGOVORA: Dragičević ne dolazi u Zvezdu

Izvor: HotSport.rs, 21.Sep.2014, 00:30

Crvena zvezda je pored Stefana Jovića pri kraju prelaznog roka u svoje redove želela da dovede i crnogorskog reprezentativca Vladimira Dragičevića, ali do dogovora po svemu sudeći nije došlo.. . Naime, Cetinjanin je danas potpisao ugovor sa turskim Banvitom čiji trener je od ove sezone srpski...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.