Bejbi Šek stiže u Zvezdu kao zamena za Marjanovića?

Izvor: Blic, 03.Jul.2015, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bejbi Šek" stiže u Zvezdu kao zamena za Marjanovića?

Rastanak sa Bobijem Marjanovićem se primakao, pa će Crvena zvezda Telekom angažovati novog centra umesto jednog od svojih najboljih igrača iz trofejne sezone.

Marjanović će, pišu specijalizovani košarkaši sajtovi poput Sportanda, ili kod Dušana Ivkovića u Efes, ili će u NBA ligu, a crveno-beli ne planiraju da skrštenih ruku čekaju početak nove sezone.

Njihov izbor bi mogao da bude Sofoklis >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Skorcanitis, koji se nedavno rastao sa Makabijem iz Tel Aviva.

"Bejbi Šek" je imao skroman učinak od 6,7 poena i 2,3 skoka u Evroligi minule sezone, no njegove fizičke predispozicije (2,08 metara visine i oko 156 kilograma težine) mogli bi da donesu nastavak Zvezdine dominacije u reketu.

Skorcanitis, grčki reprezentativac rođen pre 30 godina u Kamerunu, je karijeru počeo u Iraklisu, igrao je i za italijanski Kantu, pa za Aris iz Soluna, Olimpijakos od 2005. do 2010, posle čega je prvi put došao u Makabi, u koji se, posle godinu dana u Panatinaikosu, vratio 2013.

Osvojio je Evroligu 2014, bio je član idealne Evroligine petorke 2011, tri puta je osvajao titulu u Izraelu, a jednom u Grčkoj.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ništa od dolaska Skorcanitisa u Zvezdu

Izvor: Blic, 03.Jul.2015

Direktor košarkaškog kluba Crvena zvezda Telekom Davor Ristović istakao je da u tabor crveno-belih neće doći Sofoklis Skorcanitis..."Moram da naglasim da su priče o dolasku Sofoklisa Skorcanitisa u Crvenu zvezdu potpuna dezinformacija", počinje je priču direktor crveno-belih Davor Ristović za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.