Izvor: HotSport.rs, 30.Jul.2015, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽOVIĆ: Ostalo je još mesec dana prelaznog roka, biće pojačanja

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da će ekipa učiti sve da dobrom igrom i pobedom nad Radničkim iz Niša umanji kritike javnosti.

- Očekuje nas mnogo važna utakmica, pogotovo posle remija u Gornjem Milanovcu. Neće biti nimalo lako jer je Radnički pokazao dobar fudbal u prva dva kola. Iskusan su tim i ne smemo da se opustimo. Bitno je da pobedimo, posebno posle raznih afera, da se >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << oni koji nas kritikuju i izmišljaju malo smire, rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu “Rajko Mitić”, prenosi agencija Tanjug.
On tvrdi da ekipa ima kvalitet da osvoji šampionsku titulu.
- U svakoj ligi normalno je da postoje porazi i remiji, osim u Srbiji. Ovde kada igrate nerešeno kao da ste izgubili titulu. To je novost za mene. Problem je što smo se sakupljali kasnije, ali verujem da imamo snage da se borimo za titulu, naveo je Božović.
Crnogorski trener najavio je još pojačanja do kraja prelaznog roka.
- Ostalo je još mesec dana do završetka prelaznog roka. Neće biti masovnih pojačanja, možda jedan ili dva igrača.
Prema njegovim rečima duel protiv Nišlija zbog povreda propustiće Petar Orlandić i Zoran Rendulić.
- Orlandić je sam sebe povredio na treningu, dok će Rendulić tek za tri dana biti spreman. Ostali svi treniraju, neko jačim, a neko slabijim intezitetom, poručio je Božović i dodao da će Aleksandar Luković za dve nedelje biti uz ekipu posle šestomesečne pauze zbog povrede Ahilove tetive.
Prvotimac Zvezde Aleksandar Katai dodao je očekuje trijumf svog tima.
- Težak meč, verujem da možemo da se pobedom vratimo. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i podrže nas – istakao je on.
Utakmica trećeg kola Superlige između Crvene zvezde i niškog Radničkog igra se u petak od 20 sati na stadionu “Rajko Mitić”, a ulaz je besplatan.
Pogledajte na koji način Delije pozivaju ostale navijače da dođu na stadion i ko je poslednja želja uprave Crvene zvezde.
The post BOŽOVIĆ: Ostalo je još mesec dana prelaznog roka, biće pojačanja appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božović: Pobeda će ućutkati kritiičare

Izvor: RTS, 30.Jul.2015

Midrag Grof Božović, pred prvenstveni meč sa niškim Radničkim, kaže da pred Crvenom zvezdom nije nimalo lak protivnik, ali da je pobeda izuzetno važna kako bi smirili oni koji "kritikuju i izmišljaju". . Trener Crvene...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.