BORBA ZA OPSTANAK – Vučićević ponovo trener Novog Pazara

Izvor: SandzakPress.net, 17.Jan.2017, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORBA ZA OPSTANAK – Vučićević ponovo trener Novog Pazara

Srpski trener Nebojša “Uške” Vučićević vratio se na klupu Novog Pazara posle tri i po godine, objavljeno je danas na sajtu Superlige. Vučićević će biti četvrti trener Pazaraca ove sezone. Na tom mjestu je zamenio Izeta Ljajića, a glavni cilj biće mu da obijezbedi opstanak u domaćem šampionatu. Zvaničan debi imaće 18. februara protiv Crvene zvezde na stadionu “Rajko Mitić”, u 22. kolu Superlige. Tokom trenerske >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << karijere je vodio brojne timove, između ostalih Radnički iz Kragujevca, Obilić, Hajduk iz Kule, slovenačku Lendavu, Harts of Oak iz Gane, dok mu je poslednji tim Etiopija Buna iz Adis Abebe. Fudbaleri Novog Pazara su završili jesenji dio sezone na 16, posljednjem mjestu na tabeli sa samo 12 bodova. (Zurnal)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Uške" poručio iz Novog Pazara: Opstanak!

Izvor: Mondo, 17.Jan.2017

Nebojša Vučićević okupio igrače Novog Pazara i počeo pripreme za drugi deo sezone. Cilj opstanak!..Nebojšu "Ušketa"  Vučićevića čeka ozbiljno težak posao na klupi Novog Pazara...Iskusni stručnjak moraće da pronađe put opstanka i Pazarce sačuva u najjačem domaćem rangu - Superligi...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.