BAKSUZNI IRTIŠ: Kazahstanci doputovali u Beograd, a onda se pojavio ovaj problem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2017, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAKSUZNI IRTIŠ: Kazahstanci doputovali u Beograd, a onda se pojavio ovaj problem (FOTO)

Crvena zvezda večeras od 20.30 igra revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ekspedicija Irtiša stigla je u sredu u Beograd na revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Crvenom zvezdom, ali bez dresova. Delegacija kazahstanskog tima je putovala čarterima do Moskve i od glavnog grada Rusije do prestonice Srbije. Na tom putu im se zagubila oprema, pa su se neočekivano našli u problemu, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ''Blic'.

ZVEZDA IDE NA POBEDU: Evo koji igrači bi mogli da budu starteri u meču sa Irtišem (FOTO)

BOAĆI PROGOVORIO: Ovo nikad nisam rekao Delijama! (FOTO)

Ljudi iz Irtiša pokušavaju da pronađu adekvatnu opremu zbog sponzorskih obaveza, pa bi im se uoči utakmice (20.30) ištampali brojevi i prezimena.Postoji i varijanta da im Zvezda ustupi neku svoju garnituru dresova, što bi rival da izbegne takođe zbog obaveza koje ima prema sponzorima.

NEREDI U NAJAVI: Navijači Olimpijakosa oštro zapretiIi Grobarima, spomenuli i Delije! (FOTO)

#футбол  Чемпионат Казахстана. «Иртыш» – «Кайсар».Анонс матча читайте на нашем сайте https://t.co/6J8J4ETIIb@FC_Kaysar @Irtysh_Pavlodar pic.twitter.com/xA39zT0q28

— Stavki.ru (@Stavki_ru) June 24, 2017

Crveno-beli su u Pavlodaru remizirali 1:1 i ako preskoče Irtiš u trećem kolu borbe za Ligu Evrope će na megdan praškoj Sparti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.