Avramovski: Da nastavim ovako

Izvor: B92, 28.Jul.2014, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avramovski: Da nastavim ovako

Fudbaler Crvene zvezde Danijel Avramovski rekao je da je presrećan zbog postignutog prvenca i dodao da želi da pruži još bolje partije.

"Srećan sam zbog gola, želim tako da nastavim, drago mi je, ali na jednoj utakmici se ne postaje igrač, već želim da napredujem iz meča u meč. Nije bilo mnogo treme, možda samo malo one pozitivne", rekao je Avramovski.

Crvena zvezda pobedila je u pripremnoj utakmici slovenačkog drugoligaška Krško sa 2:0, a strelci su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Avramovski i Darko Lazić.

"Crveno-beli" nastupili su kombinovanom sastavu, a kapitensku traku nosio je Goran Gogić, koji je zahvalio treneru Nenadu Lalatoviću na ukazanom poverenju.

"Velika je čast nositi kapitensku traku u Zvezdi. To je velika obaveza i želim da iskoristim svoju šansu na idućim utakmicama. Ovo je bila dobra provera za sve nas, koji smo imali manju minutažu. Pobedili smo sa 2:0, ali imali smo još nekoliko sjajnih prilika koje morali da iskoristimo", rekao je Gogić.

Mladi fudbaler Zvezde, Nemanja Ahčin, istakao je da jedva čeka početak nove sezone Jelen Superlige Srbije.

"Ovo je bila odlična provera posebno za nas mlađe. Moglo je još bolje, ali sam sve u svemu zadovoljan. Jedva čekam kraj prirpema i početak prvenstva", naveo je Ahčin.

Poslednju pripremnu utakmicu u Sloveniji Crvena zvezda odigraće u utorak od 18.30 u Ptuju protiv Hanovera.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Avramovski: Srećan sam zbog gola

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2014, 12:48

Novi fudbaler Crvene zvezde i strelac prvog gola na pripremnoj utakmici za novu sezonu protiv Krškog Daniel Avramovski je rekao da je srećan zbog pogotka i dodao je da želi da pruži još bolje partije. .. Daniel Avramovski i Nenad Lalatović.. .. .. .. .. .. .."Srećan sam zbog gola, želim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.